Genel Duyuru Detay
eBAP Otomasyonuna Giriş ve Proje Yürütme İşlemleri Tüm Genel Duyurular
Son Geçerlilik Tarihi 30-06-2025 Son Geçerlilik Saati 10:50
Tarih 20-06-2018 Ekleyen Bap Yetkilisi Abdülhaluk ALTUN

eBAP Otomasyonu

 http://www.siirt.edu.tr/ ile Siirt Üniversitesi web Sayfasındaki BAP Otomasyonu veya idari birimlerden BAP'ın http://siubap.siirt.edu.tr/  internet adresini tıklayarak http://bap.siirt.edu.tr/?&t=1526044915&theme=t-siirt2 web sayfamıza geçildikten sonra;

1. Ana sayfada sağ üst köşede bulunan Otomasyona Giriş'e tıklayınız.

2. Giriş türünü seçiniz ve ....@siirt.edu.tr uzantılı mailinizi giriniz (hakem ve firma girişi hariç).

3. Otomasyona giriş yaptıktan sonra sol alanda yer alan Proje Yürütücüsü sekmesi altında bulunan linklerden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

NOT:......@siirt.edu.tr uzantılı mail adresine sahip değilseniz, Siirt Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığından temin edebilirsiniz.

 

Proje Başvuru ve diğer işlemler BAP OTOMASYON SİSTEMİ üzerinden yapılmaktadır.

GİRİŞ TÜRÜ       : “YÜRÜTÜCÜ GİRİŞİ”ni seçiniz.

Kullanıcı Adı       : …………  @siirt.edu.tr uzantılı mail adresinizi yazınız.

Şifre                  : …………   mail parolanızı(şifrenizi) yazarak sisteme giriniz.

Proje Başvuru ve Uygulama İşlemleri

1. Doktora, sanatta yeterlik, tıpta uzmanlık, veteriner hekimlikte uzmanlık, diş hekimliğinde uzmanlık ya da eczacılıkta uzmanlık eğitimini tamamlamış Siirt Üniversitesinde görev yapan araştırmacılar proje başvurusu yapabilmektedir.

2. Bir projede yürütücünün katkı payı %50' den araştırmacı ve diğerlerinin katkı payı %10'dan az olamaz.

3. Proje yürütücüsü, BAP Koordinasyon Birimi tarafından daha önceden desteklenmiş ve sonuçlanmış projeden yayın şartını sağlamamış ise yayın şartını sağlayıncaya kadar veya projenin sonuç raporunun BAP Komisyonu tarafından kabul edildiği tarihten itibaren 2 yıl süre ile herhangi bir türden yeni proje önerisi veremez.

4. Lisansüstü tez projesi başvurularında; yüksek lisans öğrencileri için tez öneri formu ilgili enstitünün yönetim kurulunca onaylanmış, doktora öğrencileri için ise yeterlik/tıpta uzmanlık/sanatta yeterlilik sınavını başarmış ve tez öneri formu yetkili kurullarca onaylanmış olmak koşulu aranır. Bu onay başvuru formuna eklenmelidir.

5. Avans talebi kabul edilen proje yürütücüsü, hesabına avans yatırılmadan önce herhangi bir harcama yapmamalıdır. Avans talep edilirken, avans tutarının hesabına yatırılması istenen proje ekibindeki araştırmacı veya ilgili araştırmacının banka bilgileri eksiksiz olarak belirtilmelidir.

6. Projelerin başlama tarihi sözleşmenin imzalandığı tarih olarak kabul edilir. Projelerin bitiş tarihi protokolde belirtilen bitiş tarihidir. Sonuç raporu BAP komisyonu tarafından kabul edilmeyen projeler bitmiş kabul edilmez. Proje yürütücüsü gerekçesini Komisyona sunarak projeyi protokolde belirtilen bitiş tarihinden önce tamamlayabilir. Bu projelerde bitiş tarihi sonuç raporunun BAP Koordinasyon birimine sunulma tarihidir.

7. Proje süresi en az 6 ay, en fazla 36 aydır. Ek süre talepleri olan proje yürütücüleri proje süresinin bitmesine en az 1 ay kala BAP Birimine başvurusunu yapmalıdır.

8. Çalışmanın BAP Birimi tarafından desteklendiğine dair bir ibareye yer verilmeyen rapor ve tezler değerlendirmeye alınmaz.

9. Proje raporlarının süresi içerisinde sunulmaması durumunda, rapor teslim edilinceye kadar proje yürütücülerinin yürütmekte olduğu tüm projelere ait işlemler durdurulur.



  • __short_title__ __title__
  • __title__
  • __title__
  • __count__